Vi bruger Cookies!     

         
 X     
madsen

Ærkeenglene
 
 
Ærkeenglen
GABRIEL
”‹”‹
Ærkeenglen
GAB RI I L
 
KÆRLIGHEDENS, i FORENINGENS OG FtUHEDENS BUDSKAB  ' ' HAR 
Gabriel ses bærende en lilje, som står for renhed og sandhed.
Han ses undertiden med et blækhus og pennefjer, der symboliserer hans funktion som den himmelske formidler af Guds ord. Man kan også se ham holde et gyldent bctger, der i høj grad minder om Gralen.
ENGLERIGE Ærkeengel i Formens himmel HIMMELSK FUNKTION At stå for sandheden og overlevere Guds ord
GAVER TIL JORDEN Han kan hjælpe os med at udtrykke vores sandhed åbent og ærligt; respektere og ære vores individualitet; lytte til vores
intuition og indre stemme ”‹ ”‹
T
raditionelt er Gabriel overbringer af Guds ord. Hans navn betyder »Gud er min Styrke«. Han forkynder inkarnationens mysterium for alle sjæle, før de bliver født, og han instruerer os alle 1, hvad vores talenter og opgaver i denne verden vil være. Han er de små børns skytshelgen, og han drager omsorg for og nærer barnet i hver af os, et barn, der måske er blevet standset i sin udviHing eller såret og har behov for kærlighed. Han hjælper os til at forløse vores indre barn med blide og kærlige ord. Hans vejledende hånd er der altid til at beskytte det, der er naturligt og rent i os.
Alle religioner ærer Gabriel som Kildens mægtigste budbringer. Han bliver aldrig træt af at overbringe Guds ord til dem, der vil lytte og ære Kilden i sig selv. Han er kendt som Menneskehedens Vigtigste Ambassadør, Åbenbaringens Engel, Overbringeren af Gode Nyheder, Bedømmelse og Barmhjertighed, Glædens Engel og Sandhedens Ånd.
Gabriel hjælper os til at finde visdommen i vores fysiske krop og til at lære vores personlige sandhed at kende. Han respekterer den enkelte persons ubetingede individualitet. Han kan hjælpe os til oprigtigt at leve ud fra vores sandhed, idet vi ærer vores talenter og gaver. Han kan hjælpe os med at finde modet til at leve ud fra den dybe sandhed i os, der respekterer de evner, Gud har givet os. Gabriel kan også hjælpe med til, at vi udvikler vores individuelle gaver og udtrykker os selv helt.
Gabriels essentielle gave til os er, at han nærer vores styrke og vores overbevisning om, at vi hver især yder et værdifuldt bidrag til menneskehedens spirituelle udvikling, simpelthen ved at være dem, vi er. Han står til rådighed for at hjælpe os med at erkende sandheden i situationer, hvor der er konflikt mellem det, vi ved er sandt, og det, der bliver fremstillet som sandt. Han hjælper os med at se, hvad der er virkeligt for os i enhver situation, hvor vores indsigt og intuition skal bruges for at vise os vejen og vejlede os. Gabriel oplyser vejen til sandheden i vores hjerte og hjælper os til at se, hvilken vej til vores højeste gode og største glæde, der er den bedste.

Opdateret 15/09/2015