Vi bruger Cookies!     

         
 X     
madsen

Ærkeenglene
Ærkeenglene

ENGLERIGE Ærkeengel i Formens himmel

filmmelsk funktion Øverstbefalende for de himmelske hærskarer

gaver til jorden Han kan hjælpe os med at stå fast,

når vi møder modgang; løsne vores personlige negativitet;

Formens himmel

Ærkeenglen

MIKAEL

”‹”‹

finde styrke, når vi føler os alene eller udenfor

 

 

 

 

Mikael er krigeren, hvis lys sejrer over negativitetens mørke. Han ses bærende vægtskåle for at veje sjælene på Dommedag, samt et sværd for at betvinge/^atan og mørkets magter. Man kan se ham dræbe dragen. Legenden om Skt. Georg stammer direkte fra ham.

M

ikaels navn stammer fra hebraisk og betyder »Ser ud som Gud« Han er den ærkeengel, vi påkalder i vores kamp mod negativitet Flan hjælper os med at finde lyset i os selv. Flistorisk er han både Israels og den katolske kirkes beskytter. Flan er skytshelgen for politi folk, soldater og små børn, og han våger også over pilgrimme og Irem mede. Flan er den iltre kriger, de Flimmelske Flærskarers Prins, som kæmper for ret og retfærdighed og vejleder alle, som befinder sig i en alvorlig knibe. Mikael bringer også tålmodighed og lykke.

Flan forbindes med elementet ild, som symboliserer afbrændingen al alt, hvad der er forbigående, så kun det rene og egentlige lys skinner. Han er blevet kaldt den godgørende Dødens Engel, fordi han bringer os udfrielse og udødelighed. Han er Dommedagens Engel og Sjælens Opmåler.

I de jødiske, kristne og islamiske religioner betragtes han som den mægtigste af alle engle. Han er kendt som henholdsvis Holderen al Himlens Nøgler og Ærkeenglenes Leder, Nutidens Fyrste, Angerens, Retfærdighedens, Barmhjertighedens og Indvielsens Engel, Israels Fyrsteengel, Jakobs Beskytter og Den Brændende Busks Engel. I Ian ei en utrættelig forkæmper for det gode og støtter altid den svageste. Mikael hersker over den ensomme fighter; han giver altid en hjælpen de hånd for at lette strid og uroligheder.

Vi kan bede Mikael hjælpe os med at overvinde vores negativitet, Når som helst, vi sidder fast, kan han hjælpe os med at løfte vores sjæl mod en mere bestandig vision af livet. Han er der for at vejlede og beskytte os mod uretfærdighed og for at hjælpe os med at åbne os loi det evige og varige. Vi beder ham om at hjælpe os i enhver situation,

hvor vi føler os overmandet eller alene og har brug for s

 

 

Opdateret 15/09/2015